Dakpan prijzen

Scherpe prijzen, grootste assortiment en de beste garanties! Contact Offerte

Dakpan prijzen

De prijzen voor de dakpannen zijn afhankelijk van welke soort u kiest, variërend van €10, – per vierkante meter tot €20, – per vierkante meter. De prijs wordt niet alleen bepaald door het soort dakpan, maar ook door de moeilijkheidsgraad van het dak, de grootte van de dakpan en hulpstukken.

Moeilijkheidsgraad

Daken met weinig onderbrekingen, zoals dakkapellen, dakvlakramen en schoorstenen hebben een lage moeilijkheidsgraad. Deze daken kunnen dus snel gelegd worden en zo wordt er bespaard op de arbeidskosten.

Grootte van de dakpan

Op een dak met een lage moeilijkheidsgraad kunnen vaak grotere dakplannen geplaatst worden, hierdoor zijn er minder pannen nodig om het dak te bedekken.
Bij complexere dakvormen zijn vaak kleinere dakpannen nodig en koste het meer tijd om het dak te bedekken, hierdoor zal de prijs hoger liggen.

Contact

Bij Dakpannen-Ploeg hebben we vaak scherpe prijzen en u kunt altijd vragen of er aanbiedingen zijn. We leveren de dakpannen overal en op maat. Dakpannen-ploeg levert supersnel, tegen superscherpe prijzen. Daarnaast geven wij een uitstekende garantie op uw dak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of vraag vrijblijvend een offerte aan.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw dak mogen repareren of vervangen! Offerte