Golfplaten

Scherpe prijzen, grootste assortiment en de beste garanties! Contact Offerte

Golfplaten

Golfplaten zijn perfect geschikt voor de dakbedekking van kleinere gebouwen zoals tuinhuisjes en garages. Golfplaten zijn in verschillende soorten en maten te koop. Welke golfplaat het beste voor u dak geschikt is, hangt volledig af waar de dakbedekking voor nodig is.

Verschillende soorten golfplaten

Bij golfplaten denken we al snel terug aan de asbesthoudende golfplaten die jarenlang gebruikt werken voor schuren en op boerderijen. Sinds men erachter is gekomen dat deze golfplaten kankerverwekkend zijn, is de productie ervan verboden. Een aantal alternatieven zijn ervoor in de plaats gekomen, zonder de nadelen van asbest:

  • Gebitumineerde golfplaten.
  • PVC golfplaten
  • Polyester golfplaten.

Voordelen van golfplaten

Het grootste voordeel van golfplaten is dat ze gemakkelijk en snel te kunnen geplaatst worden. Een ander voordeel is dat ze weinig wegen en dus een gemakkelijk materiaal is om te plaatsen en om mee te werken. Golfplaten zijngemaakt van PVC en dus zeer sterk. Daarnaast zijn ze ook geschikt wanneer u wilt dat de dakbedekking lichtdoorlatend is.

Advies op maat

Welk type golfplaat voor uw dak het best geschikt is, hangt van veel verschillende factoren af. Neem gerust contact met ons op via ons contact formulier, zodat een van onze specialisten u verder kan helpen met het nemen van de juiste beslissing. Advies op maat kan u veel ergernissen besparen.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw dak mogen repareren of vervangen! Offerte