Keramische dakpannen

Scherpe prijzen, grootste assortiment en de beste garanties! Contact Offerte

Keramische dakpannen

Keramische dakpannen zijn gemaakt van gebakken aarde en klei. In de volksmond ook wel bekend als de stormpan. Deze keramische dakpanen wordt het meest van alle dakpannen gebruikt in Nederland. Het gebruik van de keramische dakpannen belast het milieu minimaal en keramische dakpannen hebben vrijwel geen onderhoud nodig. Keramische dakpannen kunnen vervolgens ook perfect hergebruikt worden bijvoorbeeld als gravel voor tennisbanen.

Keramische dakpannen in vele vormen, maten en kleuren

De collectie keramische dakpannen is bijna onbeperkt. Zo goed als alles is mogelijk: een sterk golvend dak, een rustig dak, een dak aangepast aan een historische omgeving of juist een eigentijds dak. Keramische dakpannen zijn leverbaar in verschillende vormen en kleuren. Daarnaast is er nog de keuze uit diverse oppervlakte bewerkingen zoals mat en glanzend verglaasd, gesmoord of naturel.

De voordelen

Keramische dakpannen zijn bijzonder duurzaam. Ze gaan vrijwel levenslang mee en bieden een jarenlange bescherming tegen alle weerstomstandigheden. Een keramisch dak biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Goed voor het milieu en gemakkelijk in ondehoud.

Ons assortiment Keramische dakpannen

Door nieuwe vormen en technieken is veel creativiteit met dakpannen mogelijk. Keramische dakpannen zijn bruikbaar op afschuinende daken, ronde en gebogen dakvormen of zelfs als gevelbekleding. Wij hebben een uitgebreid assortiment keramische dakpannen in diverse modellen, tinten en afwerkingen. Keramische dakpannen maken zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten onderscheidend en u zult er jarenlang plezier van beleven. Neem gerust contact met ons op voor verder informatie. We bespreken graag samen met u vrijblijvend de mogelijkheden voor uw dak.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw dak mogen repareren of vervangen! Offerte