Kleidakpannen

Scherpe prijzen, grootste assortiment en de beste garanties! Contact Offerte

Kleidakpannen

Kleidakpannen dakpannen zijn gemaakt van, zoals de naam al zegt, gebakken klei. In ons land is er een grote opkomst van kleidakpannen. En terecht, want kleidakpannen belasten het milieu minimaal en ze vragen vrijwel geen onderhoud. Klei is dan ook een zo goed als onuitputtende grondstof.

Kleidakpannen voor ieder dak

Bent u van pan uw dak te bedekken met kleidakpannen dan zult u zeker tevreden zijn van het resultaat. Bijna alles is mogelijk en de keuze is onbeperkt. Kleidakpannen zijn beschikbaar in allerlei vormen en kleuren en ze passen op ieder soort dak.

Een kleidakbedekking gaat levenslang mee

Kleidakpannen zijn uiterst duurzaam. Ze gaan een leven lang mee en bieden een goede bescherming tegen alle weerstomstandigheden. De prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook uitstekend.
Er zijn veel mogelijkheden met kleidakpannen. Ze zijn bruikbaar op sterk golvende daken, rustige daken, daken aangepast aan een historische omgeving of eigentijdse daken. Wij hebben een uitgebreid assortiment kleidakpannen: diverse modellen, kleuren en afwerkingen. Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten zijn deze kleidakpannen uiterst geschikt en u zult er jarenlang plezier van beleven.

Neem gerust contact met ons op voor verder informatie. We bespreken graag samen u vrijblijvend de mogelijkheden voor uw dak. U kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw dak mogen repareren of vervangen! Offerte