Kunststof dakpannen

Scherpe prijzen, grootste assortiment en de beste garanties! Contact Offerte

Kunststof dakpan

Kunststof dakpannen worden gemaakt van gerecycled materiaal. Ze zijn weer- en UV-bestendig en zijn te gebruiken bij extreme vriestemperaturen tot meer dan 50 °C. Kunststof dakpannen zijn gemaakt van een polymeer die bestand zijn tegen alle invloeden, ze zijn volledig recyclebaar en dus geen belasting voor het milieu. Een kunststof dakpan heeft daarnaast het voordeel dat ze licht, sterk en makkelijk verwerken.

De voordelen van een kunststof dakpan

  • Er is weinig onderhoud nodig; vuil, zoals mos en algen, hebben nauwelijks grip
  • De dakpannen werken isolerend, isolatie kan hierdoor in bepaalde gevallen soms zelfs overbodig worden.
  • Kunststof dakpannen zijn kleurvast en in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Het onderscheid tussen keramiek dakpannen en kunststof is nauwelijks zichtbaar
  • Ze zijn licht van gewicht en 100% recyclebaar

Materialen

Belangrijk is dat het materiaal goed isoleert en niet snel kan beschadigen. Kunststof dakpannen kunnen tegenwoordig in elke maat en verschillende kleuren geleverd worden. Het is een investering waar u vele jaren plezier van heeft. U verdient uw geld snel terug door de isolerende werking van het kunststof en de besparing op uw energierekening. Kunststof dakbedekking wordt als folie geleverd en in banen waterdicht op het dak bevestigd. Door de flexibiliteit van de folie is kunststof dakbedekking op gemakkelijk elk daktype aan te brengen en met telkens een mooi resultaat.

Contact

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden van kunststof dakpannen voor uw woning. Of het nu gaat om de renovatie van een dak, of het plaatsen van een dak op een nieuwbouw woning. Wij staan tot uw beschikking voor al uw vragen. U kunt ook gelijk vrijblijvend een offerte aanvragen.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw dak mogen repareren of vervangen! Offerte