Shingles

Scherpe prijzen, grootste assortiment en de beste garanties! Contact Offerte

Shingles

Shingles is een dakbedekking die bestaat uit individuele overlappende elementen. Deze elementen zijn rechthoekig van vorm en worden in rijen gelegd. De shingles worden van onder naar boven gelegd, waarbij de bovenliggende rij deels overlapt over de onderliggende rij. De shingles worden gelegd zonder doorlopende naden tussen de overlappende rijen. Shingles kunnen alleen gelegd worden op een egaal dragende ondergrond.

Shingles komen oorspronkelijk uit Amerika en worden onder andere gebruikt voor tuinhuisjes, overkappingen en veranda’s, ze kunnen zelfs gebruikt worden voor woonhuizen. In Nederland worden de shingles meestal van bitumen gemaakt, maar ze zijn ook verkrijgbaar van hout of leisteen. Het voordeel van shingles is dat ze relatief goedkoop zijn, het dekkend gewicht laag is en ze in vele kleuren, maten en modellen beschikbaar zijn. Daarnaast gaan shingles lang mee en is het een goed alternatief voor de dakpan.

Contact

Bent u geïnteresseerd in shingles? Neem dan snel contact op met Dakpannen-ploeg! We komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Dakpannen-ploeg levert supersnel, tegen superscherpe prijzen. Daarnaast geven wij een uitstekende garantie op uw dak. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen!


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw dak mogen repareren of vervangen! Offerte