Sneldek dakpannen

Scherpe prijzen, grootste assortiment en de beste garanties! Contact Offerte

Sneldek dakpannen

Sneldek dakpannen is een andere benaming voor dakpannen van beton. Betondakpannen en sneldekdakpannen zijn dus dezelfde. De naam sneldek is eraan gegeven omdat deze dakpannen van beton meestal een grote afmeting hebben, waardoor het dak snel bedekt kan worden. Dit zorgt voor minder werkuren en dus een sneller resultaat.

Prijs

Qua kostprijs zijn sneldekkers een heel stuk voordeliger dan keramische dakpannen. Daarnaast vallen beschadigingen veel minder op omdat sneldekpannen over het algemeen door en door gekleurd zijn.
Sneldekkers zijn ook bestendig tegen koude en vorst en daarbij hebben ze een lange levensduur. Er wordt wel eens gesuggereerd dat sneldek dakpannen sneller last hebben van mosgroei, maar met de juiste behandelingen is dit gemakkelijk te voorkomen. Ze worden in de betonmassa gekleurd en ze kunnen een dubbele beschermlaag hebben tegen mos en vuil.

Sterk

Sneldekpannen zijn ook uiterst sterk. Ze worden niet gebakken zoals keramische pannen. Sneldekpannen worden zo hard omdat men ze gewoon laat drogen. Daarnaast passen ze bij elk type woning omdat u de pannen kunt laten afwerken in verschillende kleuren.

Contact

Denkt u erover uw dak te vernieuwen met sneldekpannen, en wilt u graag advies of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op voor verdere uitleg en voor een plan specifiek naar uw wensen. Onze specialisten helpen u graag verder.


Wij hopen dat u goed geïnformeerd bent en dat wij uw dak mogen repareren of vervangen! Offerte